torsdag 1 december 2011

Uppdatering ang. vårt första jobb

Medan vi var i Frankrike så hade även Eventhjältarna sitt första uppdrag! Vår anställda Li jobbade på restaurangen Bittermandeln vid Karlaplan.

Vi hade mejlkontakt med Håkan, vår kontakt på Bittermandeln. Tyvärr så gick det inte så bra som vi hoppats. Det han sa var "Hon var verkligen trevlig och gullig mot gästerna, men vi hade förväntat oss att hon kunde servera bättre". Ouch. Självklart tar vi detta högst allvarligt, men vi skall inte hänga läpp för det!
Själv ser jag detta som en chans för oss att börja om på nytt! Nu vet vi att vi måste höja kraven på våra anställda, därför har vi redan hört av oss till många vi hade intervjuer med under höstloven och ja, förklarat situationen, varför vi måste "släppa dem".

Dock så ville Håkan att vi skulle ringa honom när vi kom hem till Sverige igen. Därför gjorde vi det idag, vi antog för att diskutera fakturan (eftersom den har blivit försenad), men det visade sig att han vill fortsätta samarbeta med oss, OM vi nästa gång skickar personal med mer erfarenhet!

Den 10 december vill ha ha två personer för ett stort event på 200 personer. Mer information fick vi inte då han var tvungen att skynda sig iväg. Vi ska ringa tillbaka på måndag igen, känner mig riktigt pepp!

Inte nog med det, så ska jag och Magda ivåg på måndag för ett lunchmöte med Östergårds, på självaste Östergårds. Detta är ett en restaurang, men även med lokal för fest, bröllop, konferens och andra events.

För mer information --> http://www.ostergards.se/



De vill veta mer om oss och hur det går till med vårt företag. Ser fram emot det! Kan tänka mig att de bjuder oss på en riktigt härlig lunch! (hehe)

Vi ska även ta kontakt med restaurang Bellevue, som även ville boka in ett lunchmöte med oss innan Frankrike. Sedan måste vi satsa på att göra mer reklam ingen, eller snarar att dela ut alla våra fantastiska reklamblad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar