onsdag 14 december 2011

Update!

  • Igår träffade vi Malin. Hon verkar jätteduktig, tyvärr var hon väldigt blyg dock, lite synd då vi gärna vill ha väldigt öppna och sociala människor. Dock så vill vi nog ge henne en chans trots detta, då hon har den erfarenheten vi söker!
  • Vi träffad även Henrik på Bellevue som minst sagt var imponerad av oss när vi berätta vilka vi var och hur gamla vi var. Han reser bort nu under jul, men han sa att han preliminärt vill boka oss 14e januari som en "testomgång" så att säga. Vi ska inte göra honom besviken!
  • Vi har även varit ute på stan och jagat sponsorer, tyvärr har det inte gått så bra. Det som är svårt för oss är att vi inte har så mycket att erbjuda kunde tillbaka, då vi inte ska vara med på UF-mässan eller kan erbjuda kunden att få ha sin logga på t ex. varuförpackningar (då vi inte är ett varuföretag). Men vi ska fotsätta kämpa! Vi vill mest ha pengar för försäkringar.
  • Vi söker fler att anställa, vi har kollat bland vår personal och de har redan tipsat kompisar som skickat in CV:n, kul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar