måndag 12 december 2011

Full rulle!

Förra veckan var det minsann full rulle för oss!
På tisdagen hoppade Magda in och jobbade för Druidborgen i sista minuten på tisdagen. Sedan på fredagen jobbade hon och Benjamin ytterligare en gång där. På kvällen jobbade Fanny och Natalie på ett mer privat event i samband med Bittermandeln catering. Sedan på lördagen så skulle även Natalie och Josefin jobba för Bittermandeln catering igen, samma dag så ringer dock Natalie och säger att hon är sjuk (vilket såklart är en förståelig anledning till varför hon inte kan jobba. Sedan så ringer även tyvärr Josefin och säger att hon inte kan jobba för att hon har tappat bort sin plånbok. Sedan när kan man ringa sin arbetsgivare och säga att man inte kan jobba idag för att man tappat bort sin plånbok och känner sig därav instabil?! Det värsta är att den här tjejen visat så mycket engagemang för oss tidigare och verkat riktigt ivrig att jobba för oss, men vi kände att efter denna händelse kan vi inte riktigt lite på henne och hon verkar sakna arbetsmoral, så vi sa helt enkelt att vi inte kunde ha kvar henne.

Detta innebar att vi sattes i en jobbig situation, då vi skulle skicka två, men hade inga reserver, för vi har bara ca 10 anställda och på något oturligt sätt var alla upptagna, tillsist förutom EN, Benjamin som gärna ställde upp på så kort tid! Vi var lite osäkra på att använda honom dock då vi visste att han inte hade just den erfarenheten de sökte, men det visade sig att han gjorde utomordentligt ifrån sig! De vill gärna att han kommer igen!

Däremot blev vi tillsagda lite på skarpen för att vi inte kunde skicka två, vilket vi självklart förstår och just nu är det lite spänt mellan oss och dessa kunder. De vill att vi ska kunna garantera dem att kunna skicka så många personer de behöver, tyvärr i dagsläget vet jag inte om vi kan det. Vi ska däremot ha fler anställningsintervjuer denna vecka, så förhoppningsvis lär vi få in en del nya ansikten!

För denna vecka ser det än så länge lugnt ut, dock ska vi träffa nya kunder imorgon, spännande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar