tisdag 6 december 2011

ÄNTLIGEN; VI HAR VÄRLDENS BÄSTA RÅDGIVARE!

Idag var jag och Karro på rådgivarmöte med Benjamin och Arvid från Ung Omsorg!
De gillade inte alls sättet vi måste ta betalt från våra kunder - alltså att de ska betala löner och sociala avgifter. Så Benjamin ringde en kompis till honom och fick tag på Lindmarks (ett Uf-företag som gjorde samma sak förra året) där han fick reda på att de gjort en deal med skatteverket angående löner.
Lindmarks deal med skatteverket innebar att de kunde få betala ut löner trots allt OCH slippa betala sociala avgifter. Det verkar ju helt UNDERBART! De fick tag på mannen från skatteverket nere i Skåne som hjälpt dem och nu ska han skicka all information till någon på skatteverket här i Stockholm och försöka förklara för denna så att vi kan göra likadant! Gissa om vi är helt otroligt glada?!

Jag vill även påpeka att vi hört av oss till Lindmarks förut med de svarade aldrig, antar att de inte ville hjälpa oss då, tur för oss att vår handledare har varit med i UF förut och har en massa kontakter! Så tacktacktack Benjamin!

Vart var Magda? - Jo, jag fick en samtal från Anette från Druidborgen imorse, en av hennes servitriser hade blivit sjuk och hon undrade om vi hade någon som kunde hoppa in? Självklart! Magda jobbar nu fortfarande och jag hoppas att allt har gått bra! Det är precis detta vi vill kunna göra, hjälpa till i sista stund då någon är sjuk, vi vill leva upp till vårt namn Eventhjältarna! 


Imorse ringde även Håkan från Bittermandeln mig! Vi ska jobba för dem på lördag, men nu ville han även ha 2 personer tills på fredag för ett mer privat event på Strandvägen, två som serverar champagne och tilltugg. Vi har redan löst det, däremot måste vi hitta 1-2 pers för lördag! (ringer runt som en galning)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar