fredag 30 mars 2012

Småsaker att ta hand om!

Blir så irriterad på skatteverket! Varje gång man ringer, DIREKT till en person där så kommer man direkt till någon röstbrevlåda som antingen säger "Personen du försöker nå, återkommer idag kl. blabla" eller att den man söker är på lunch, eller att den helt enkelt har gått för dagen eller på SEMESTER. Det är extremt irriterande faktiskt, borde Skatteverket kanske återinföra stämpelklockan? Jag tycker iallafall att det är en bra idé.

Har mejlat en UF-kontakt där nu, så förhoppningsvis får vi hjälp med vår registrering av arbetsgivare och momsregistreringen snart, så att vi kan betala in alla skatter och avgifter!

Vi var tvungna att skjuta upp mötet med Hanna tills nästa vecka, hon ändrade tiden! Men det är inget större problem, Folkan har även lovat att tillstå oss med material, så tack så hemskt mycket för det!

Försöker även få tag på vår kontakt på SEB nu, ska försöka övertala dem att låta vårt bankkonto vara aktivt i en månad till eftersom vi har jobb ända in i juni som vi kanske måste släppa annars...

Vi ska även träffa våra rådgivare efter påsklovet, var ett tag sedan. Det lär nog bli sista mötet, eller näst sista, känns ganska sorgligt faktiskt tiden har gått så otroligt fort. Har dessutom verkligen gillat och uppskattat att träffa killarna på Ung Omsorg, främst så vill jag tacka Benjamin där så hemskt mycket för hjälpen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar