fredag 14 oktober 2011

NYHETER

ÄNTLIGEN! Hela veckan har jag, Karro och Magda jobbat med vår hemsida, för att den skall bli så snygg och informativ som möjligt. För tillfället känner vi oss himla klara faktiskt. Vi har även gjort egna mejladresser till oss själva, jag har t.exstephanie@eventhjaltarna.se så att det ser mer proffessionellt ut.

Som jag nämnde då så är det mest hemsidan vi har jobbat på denna vecka, för att se den är det bara att skriva  in www.eventhjaltarna.se  i sökrutan, eller klicka på länken där.

Vi har även utformat jobbannonser! Dessa var vi och satte upp på olika gymnasier i Stockholm idag och redan när jag kom hem och kollade våran jobbmail, så hade ett CV trillat in och med tanke på att vi gick när de mesta elever slutat blev jag väldigt positivt överraskad. Så här ser jobbannonsen ut:


Vill du tjäna extra pengar?


Söker du extrajobb och är pålitlig, tillmötesgående och serviceinriktad? Har du dessutom erfarenhet av servering och liknande från fester och event, är du mer än välkommen att skicka in ditt CV till oss på Eventhjältarna. Vi söker just nu personal som fyller dessa kriterier och gärna vill tjäna lite extra pengar vid olika tillfällen under hösten.

Vi är ett nystartat företag i rekryteringsbranschen som erbjuder personal under tillställningar och events, som exempelvis julfester, bröllop och företagsfester till ett bra pris. Vi söker dig som är 17 år och äldre, samt har en viss erfarenhet av servering och assistering under fester och liknande.
     Som företag vänder vi oss till både privatpersoner och andra företag som av olika skäl behöver prisvärd och duktig personal till sina events. För dig som ungdom är detta ett perfekt tillfälle att tjäna extra pengar samt förvärva en extra merit på CV:t. Det är även ett utmärkt tillfälle för kontaktskapande och erfarenhet inför framtiden


För ytterligare information, besök oss på www.eventhjaltarna.se
Skicka gärna in ditt CV och personliga brev om du är intresserad till:

Eventhjältarna UF

Hoppas att det kommer in fler snart! Håller er updaterade...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar