fredag 14 oktober 2011

Frågetecken just nu...

Just nu har vi som sagt satt upp jobbannonser och gjort klart hemsidan. Allt en stabil grund för att kunna luta sig tillbaka ett litet tag och vänta in lite CV:n. Dock, under tiden så måste vi ändra uträtta några småsaker.
För det första så har vi fortfarande inte fått reda på om vi måste ansöka om någon tilläggsförsäkring. Eftersom vi nu har börjat söka framtida anställda vill vi ju självklart snabbt få reda på detta. Jag har själv mejlat en av UF:s kontaktpersoner på IF som skall svara på alla frågor om försäkringar, tyvärr är han riktigt långsam. Hoppas verkligen han kommer med ett klart svar nästa vecka.

Det andra vi måste göra är att annonsera mer på internet. Facebook och olika sidor som erbjuder arbete, där måste vi annonsera! Nätet är ju stället där man når ut till flest människor.

Sedan har jag börjat fundera på hur det är med just det, när man anställer någon. Det räcker inte med ett muntligt avtal, är det så att vi kanske måste utforma ett skriftligt avtal? Har mejlat vår kontakt på skatteverket om detta, men det kanske var helt fel person, vet inte riktigt vart vi skall vända oss. Vi får helt enkelt invänta hennes svar och hoppas att hon kan upplysa oss om detta.

Vi måste även boka tid med våra "vägledare" igen och visa hur långt vi kommit. Sedan måste vi diskutera mer ingående om hur vi ska marknadsföra vårt företag och göra reklam så att vi kan sätta våra framtida anställda i arbete :)

Fler foton måste vi också ta för att hemsidan ska bli lite roligare att kolla på, bra foton fastnar folk för!

Det är ganska mycket att göra just nu, men det är SÅ HIMLA KUL! Att jobba med företaget är nog den roligaste kursen jag någonsin läst, det finns så mycket frihet och man bestämmer så mycket själv. Det är inte bara penna och papper längre, utan man får uträtta allt också, uppleva det själv! Helt fantastiskt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar