torsdag 20 oktober 2011

Jobb? Någon?

I fredags var vi som tidigare nämnt, ute på olika skolor i stan och satte upp arbetsannonser.
Från dessa annonser tror jag att vi har fått två svar. Vi kanske har satt upp på minst 6 olika stora skolor i Stockholm. Däremot så har en nära kompis till mig, som har enormt mycket erfarenhet sökt (utan att jag tjatat eller försökt lura in henne i det på något sätt ;) ) och även flera duktiga flicks fårn KSG, som har erfarenheter inom servering och restaurangbranschen rent allmänt. KUL! :)

Självklart vore det roligare om fler "randoms" sökte jobb hos oss, visserligen ska vi inte förhasta oss och se detta som ett nederlag. Annonser är så svårt på det sättet att många ser det, tänker "Det ska jag göra!" Och sedan faller det i glömska. Eller så tar det bara att tag för ungdomar att låta erbjudandet gå igenom huvudet, man vill tänka på det ett tag och det är inte alla som har CV:n klara att skicka ut.

Idag träffade vi även en av våra handledare från Ung Omsorg, Benjamin. Han berättade att när det skulle ut och försöka rekrytera ungdomar till deras företag använde de sig också av "affisch-tekniken", vilket inte gick särskilt bra. Så de fick komma på nya lösningar och något som han då tipsade oss att göra, något som de gjort, var att gå till skolor och försöka själa lite tid i slutet av lektioner för att informera ungdomar om vårt koncept och hur de kan ta del av det så att säga. Detta tycker jag var en riktigt bra idé, något som vi definitivt ska försöka satsa på, tyvärr verkar det som att vi inte kommer hinna innan höstlovet och Aix.

Det vi nu istället ska satsa på är att göra reklam hos olika företag om VÅRT företag, så att vi har olika uppdrag att komma tillbaka till efter Frankrike!

(Vi ska även försöka annonsera mer på Facebook och nätet)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar