onsdag 29 februari 2012

MÄSSAN

Mycket har hänt sedan jag sista blogga!

För det första så var ju UF-mässan nu i veckan! Som vi redan annonserat, så var vi ju inte med på mässan. Detta berodde delvis på att vi kände att eftersom vi inte har en vara att sälja så är det inte direkt lönsamt för oss att stå där, helt enkelt inte värt avgiften och allt arbete och förberedelserna som hade krävts.

Men självklart var vi där ändå! Vi ville ju hälsa på våra kära klasskamrater och kolla hur deras montrar såg ut och för att se hur det gick för dem. Det var verkligen extremt kul att vara på mässan och när man såg tomma montrar så kändes det lite dumt faktiskt, blev lite sugen på att ställa sig där ändå! Sedan så hade jag och Karro också lite av ett uppdrag där, vi hade nämligen beställt 120 st flyers som såg ut så här: 


Alltså sökte vi nya att anställda! Ett perfekt tillfälle med flera ungdomar på plats! Magda skulle också ha varit med om hon inte var sjuk. Det var ganska kul, för alla andra ungdomar kom fram för att sälja sina produkter från sina UF-företag, men deras försök till att sälja till oss slutade alltid med att vi kontra med ”men hörrudu, söker du möjligtvis extrajobb?” och det är inte många som svara nej på det! Så trots att vi inte bokat en plats där, så lyckades vi utnyttja mässa till fullo! Vi gav ut ca 60 av våra 120 flyers och CV har redan trillat in! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar