onsdag 29 februari 2012

28 JOBB

Fick ett mejl häromdagen från Porslinsfabriken, en av våra kunder. Det är en festlokal som vi tidigare jobbat för och de skickade över ett schema för de kommande månaderna då de vill att vi ska jobba för den, 28 GÅNGER. Inte lite det! De vill främst ha någon/några som kan ta diskpass då dessa gånger, pass på 2-3 timmar. Det fixar vi helt klart!

Sedan så fick jag ett mejl om att de ville ha en person eller flera, för samma pass, dock någon som står i garderob+sköter servering under 8 timmar! Detta skulle innebära att vi omsätter mer än 30 000kr, vilket innebär att vi inte längre är en hobbyverksamhet. Detta i sig innebär en massa mer jobb, registrera oss som arbetsgivare, sociala avgifter, moms osv.

Tyvärr så höjde vi vårt pris då, från 160kr/h till 175kr/h eftersom vi skulle behöva betala sociala avgifter. Då var de inte lika sugna längre, så vi har suttit i förhandlingar hela dagen, men har inte fått något svar än... Vi sänkte oss tyvärr till 160kr/h igen. Vi kommer ju fortfarande gå på plus, tyvärr förlorar vi lite på det, men det är faktiskt bara kul att få jobb också! Vi får helt enkelt hoppas att de imorgon inte tycker att vi vart för omständiga och att vi kan återgå till ursprungsplanen! Så mer om det imorgon!

De vill även att vi ska jobba fram till 8e juni (studenten!!) vilket vi enligt UF kan göra, hörde med dem idag, däremot så måste vi få ditt, AnnaMaria, tillstånd, för att kunna lämna in vår årsredovisning senare. Vi försöker fortfarande få tag på dig angående detta! :)

Det var allt för nu! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar