måndag 30 januari 2012

Avklarade uppdrag och kommande!

Förra veckan fick vi tillslut feedback från Bellevue!
Tydligen så gick det helt okej, "de hade inte så höga förväntningar".
Däremot så ville de ha två personer nu i lördags (28/1) till en middag för en chef på Renault.
Vi skickade en tjej som jobbat för dem förra gången som de var nöjda med och sen även Madeleine, vår kompis som jobbar för oss! Eftersom det nästa bara var fransmän på middagen var det riktigt bra att Madde kan franska. Enligt henne (hon blev som vår lilla spion) så hade allt gått riktigt bra, chefen för Bellevue hade även erbjudit henne ett sommarjobb där (Vilket han faktiskt inte får göra, då han försöker "stjäla" vår personal), som tur är ligger Maddes lojalitet hos oss. Att han däremot gjorde detta måste betyda att han varit riktigt nöjd med hennes prestation.

Inte nog med det, så hade vi även ett möte med en ny kund förra fredagen, Porslinsfabriken (en eventlokal). Detta möte ledde till att även de anställde oss lördagen 28/1. De behövde dock bara en person för att stå och hantera disken under en mindre middag, detta var mer som en provanställning så att säga. Fick deras feedback idag och de var jättenöjda! Nu har vi även bokat ett jobb med dem 16/2, vår kontakt där sa att februari är väldigt lugnt för dem, däremot så är det full rulle från och med mars, då de har ett event nästa varje dag. Det är inte omöjligt att de blir storkunder! ;-)

Nästa vecka på torsdag jobbar vi även för "Inte bara fest" - detta håller vi tummarna för, då de också kan bli riktiga storkunder!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar